Bestellijst

Geen bestellingen

Bijlage bij een cursus (boeken, plaatjes enz).

Kies het hoofdmenu “Cursusaanbod” en het submenu “Bijlagen (Boeken enz.)”. U komt op het lijst scherm met de bijlagen:

Bijlagen.png

Bijlagen worden gekoppeld aan een cursus titel. Dat kunnen boeken zijn die bij een bepaalde cursus worden gebruikt of een afbeelding die bij die cursus op de website wordt weergegeven. 

U kunt hier een nieuwe bijlage toevoegen (met het "Plus" icoon) of via de titel link naar een bestaande bijlage gaan om deze aan te passen. Met het "ketting" icoon kunt u zien welke koppeling er bestaan voor deze bijlage.

Verder als het een boek betreft bijvoorbeeld het ISBN nummer en, indien bekend, de prijs. In de omschrijving is het mogelijk iets over het boek of de reader toe te lichten. Na het opslaan van de informatie komt er een optie bij om de informatie ook te vertalen. Deze optie wordt later gebruikt om de informatie op de website tweetalig weer te geven. Het is nog niet nodig deze vertalingen direct al te doen.

Hou er wel rekening mee dat indien u informatie aanpast, deze aanpassing bij alle cursussen zichtbaar wordt waaraan dit boek (of ander type) is gekoppeld. 

Er is een type "Extra informatie" waarin aanvullende specifieke informatie over cursussen van worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan kookcursussen waarbij altijd vermeld wordt "De cursist wordt geacht een theedoek, schoonmaakdoekje en eventueel plastic bakjes voor het meenemen van de gerechten mee te brengen naar de cursus." Zo'n tekst kan hier worden aangegeven en vervolgens worden gekoppeld aan een cursus. Bij die cursus zal dan die tekst mee gaan in de export naar de website (en binnenkort ook worden toegevoegd aan de bevestigingen).

Het detail scherm waarop de bijlage wordt ingevoerd of onderhouden ziet er als volgt uit:

Boeken onderhouden.jpg


HOME Handleidingen: ADMIN  SITES V2  SITES V3