Bestellijst

Geen bestellingen

Menu 'Inhoud'

Zodra u met de muis boven het woord 'Inhoud' komt, klapt het menu eronder open. De daar getoonde opties worden een voor een behandeld, maar u kunt ook op het woord 'Inhoud' zelf klikken. Dan komt u op een pagina als volgt:

Op deze pagina's staat de meeste content die in het CMS aanwezig is. U kunt filteren op bijvoorbeeld het type. U ziet namelijk meestal het type 'Cursus' terwijl u bijvoorbeeld een pagina zoekt of een nieuwsitem. Filter dan op 'Cursus' en klik op 'Filter. De lijst wordt dan beperkt tot de pagina's. U kunt via 'bewerken' dan de pagina aanpassen. Door een pagina te selecteren (vinkje voor de naam) en een bijwerkoptie te kiezen, bijvoorbeeld 'Publicatie ongedaan maken' kunt u een actieve pagina tijdelijk depubliceren op de site.

Rechtsboven staan nog 4 knoppen. 'Inhoud' is geselecteerd zodra u op de pagina komt, maar u kunt ook nog 'Bestanden' kiezen. U komt dan in de mediabibliotheek in lijstvorm. Die optie is ook bereikbaar als submenu onder 'Inhoud' en staat daarlangs beschreven in de handleiding. Dat geldt ook voor de laatste optie 'webformulieren'. Die wordt in deze handleiding apart beschreven. De optie 'betalingen' geeft een overzicht van de betalingen op de inschrijvingen, maar die kunt u beter laten voor wat het is. Die informatie wordt duidelijker onder de optie Commerce Orders (andere pagina in de handleiding).

U kunt vanaf deze pagina nieuwe content toevoegen via de knop 'Inhoud toevoegen'. Dit geeft dezelfde keuzes als onder het submenu 'Inhoud toevoegen'. Zie daarvoor die bladzijde in deze handleiding. 


HOME Handleidingen: ADMIN  SITES V2  SITES V3