Bestellijst

Geen bestellingen

Instellingen->Sessie status

Hier kunt u redenen invoeren waarom een les niet door zou gaan. Dat klinkt wellicht vreemd, maar dit zijn waarden die u vervolgens gebruikt bij het aanbrengen van data waarop geen les wordt gegeven. Denk aan kerstvakantie, voorjaarsvakantie, Koningsdag enz. Die omschrijvingen worden aangegeven bij het lesschema waardoor u direct ziet waarom er op een bepaalde datum geen les is. Deze omschrijvingen worden ook op de website getoond zodat het de cursist ook duidelijk is waarom er geen les is. 

LET OP: Doe dit wel voordat u de roostervrije dagen in een seizoen zet, anders kunt u daar geen omschrijving kiezen.

Verder geeft u hier ook een aantal andere redenen op waarom er iets afwijkends is met een les, maar dat is voor intern gebruik. Denk aan 'Ziekte' indien een docent zich afmeld wegens ziekte of 'Verhinderd' voor dezelfde situatie. Deze omschrijving komt uiteraard niet op de site, maar wordt wel weer gebruikt in het overzicht met docentenbetalingen om aan te geven dat een docent verhinderd is geweest.

De code is vrij (niet verplicht) in te vullen, maar wel handig, want hij wordt weergegeven op het lesschema op regelniveau. 


HOME Handleidingen: ADMIN  SITES V2  SITES V3