Bestellijst

Geen bestellingen

Betaalwijzen

De betaalwijzen worden door ons voor u klaargezet. Dat heeft te maken met de instellingen die benodigd zijn om de koppeling met de administratie goed te laten lopen. U kunt echter wel aanpassingen maken in de teksten of bijvoorbeeld een enquete toevoegen op de bedankpagina die wordt getoond na afronding van de inschrijving. Omdat te kunnen doen heeft (of krijgt) u toegang tot de betaalwijzen. Ga naar Instellingen->Webservices->Betaling->Payment methods. Op die pagina staan de beschikbare betaalmethoden onder elkaar:

Via de knop 'bewerken' gaat u naar de betaalwijze waar u een aantal dingen kunt aanpassen, maar ook een aantal dingen niet!

Aanpassen bedankpagina na aanmelden

Na voltooiing van de inschrijving op de site wordt de cursist een scherm getoond waarin deze wordt bedankt voor de aanmelding en eventueel op de hoogte gebracht van het resultaat van de aanmelding en de vervolgstappen. Deze informatie kan eventueel ook in een email worden toegestuurd aan de inschrijver. Dat staat in dit artikel, dit gaat over de bedankpagina. 

Per betaalwijze (incasso, termijnen, ideal, overmaken enz) kunnen er 3 situaties zijn. Bij de meeste betaalwijzen is dit er maar één namelijk "Betaald" omdat het altijd goed gaat. Bij ideal kunnen dit er ook 3 zijn (geslaagd, wacht op reactie van de bank, mislukt). Dan kent elke situatie kent een andere terugmelding.  

LET OP!! Op dit scherm kunt u dan ook de integratie met de administratie volledig "om zeep" helpen. Daarom moeten wij u er eerst toegang toe geven, dus als u er niet bij kunt langs de menuoptie die hieronder staat aangegeven, maak dan een ticket aan met een verzoek. Zodra u toegang heeft gelden de volgende aanvullende instructies: 

1. VOEG NIET ZELF BETAALWIJZEN TOE WANT DIE WERKEN IN COMBINATIE MET DE ADMINISTRATIE 

2. KOM NIET AAN DE HIERONDER IN ROOD AANGEGEVEN VELDEN (IVM DE KOPPELING MET DE ADMINISTRATIE)

Bij de instellingen tab kunt u eventueel de titel aanpassen en de machtigingstekst. Let er wel op dat de betaalwijzen in alfabetische volgorde worden getoond en dat de titel in dat kader dus de volgorde bepaalt! 

Op de betaald/In afwachting/Mislukt tabs kunnen de teksten voor het bevestigingsscherm (alledrie alleen voor iDeal, voor de overige methoden is 'Betaald' voldoende). De meeste VU's voegen op de 'Bataald' pagina (succesvolle aanmelding) ook een enquete toe. Die levert over het algemeen een goede response op. Lees daarover in dit artikel.

Verder kunt u de getoonde titel van de pagina aanpassen. De standaardtekst is 'Betalingspagina', maar iets vriendelijkers is wellicht aan te raden. 


HOME Handleidingen: ADMIN  SITES V2  SITES V3